GOED SLAPEN

 

Laat de wekker maar thuis en geniet van de landelijke rust. De tien slaapkamers in GUT STANGS zijn zo gezellig, dat misschien alleen de geur van verse broodjes u uit bed kan lokken. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met wc, wastafel, spiegel, douche of badkuip. De bedden zijn opgemaakt, er zijn altijd verse hand- en badhanddoeken voor u beschikbaar.

 

NA EEN GOED DINER KAN MEN IEDEREEN VERGEVEN, ZELFS ZIJN EIGEN FAMILIELEDEN.

Oscar Wilde

In Gut Stangs kunt u samen koken, bakken en braden. De keuken is compleet uitgerust en biedt de mogelijkheid uw culinaire kunsten de vrije loop te laten. Bakkerijen en supermarkt vindt u op loopafstand.

Mocht u na een veelbewogen vakantiedag geen zin meer hebben om te koken, vindt u om de hoek ook excellente restaurants of een typische Belgische zak frieten.

 

IN GOED GEZELSCHAP

 

In Gut Stangs is ruimte voor gezellig samenzijn. De open architectuur biedt ruimte voor uitwisseling. Terras en tuin laten u genieten van de heerlijke zon. Aan de lange tafels of buiten bij de barbecue wensen wij u vele onvergetelijke gezellige momenten samen.

 

DAT DOET GOED

In de tuin van Gut Stangs kunt u niet alleen ontspannen in een ligstoel. Sauna en hot tube bieden ook de mogelijkheid na een fietstocht of een wandeling welverdiend te relaxen. Daarbij vergeet u meteen uw vermoeide benen en droomt u misschien al gauw van een nieuw avontuur.

 

GOED ONDERWEG

 

Binnen een paar minuten bereikt u van Gut Stangs uit het langste Europese Fietspad "Vennbahn" en talrijke charmante weggetjes door het Oost Belgische grenslandschap. In onze grote beveiligde Fietsenstalling vindt u laadstations voor uw e-bike en gereedschap.