top of page

GOED SLAPEN

 

Laat de wekker maar thuis en geniet van de landelijke rust. De tien slaapkamers in GUT STANGS zijn zo gezellig, dat misschien alleen de geur van verse broodjes u uit bed kan lokken. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met wc, wastafel, spiegel, douche of badkuip. De bedden zijn opgemaakt, er zijn altijd verse hand- en badhanddoeken voor u beschikbaar.

Goed Slapen

NA EEN GOED DINER KAN MEN IEDEREEN VERGEVEN, ZELFS ZIJN EIGEN FAMILIELEDEN.

Oscar Wilde

In Gut Stangs kunt u samen koken, bakken en braden. De keuken is compleet uitgerust en biedt de mogelijkheid uw culinaire kunsten de vrije loop te laten. Bakkerijen en supermarkt vindt u op loopafstand.

Mocht u na een veelbewogen vakantiedag geen zin meer hebben om te koken, vindt u om de hoek ook excellente restaurants of een typische Belgische zak frieten.

Goed Eten

IN GOED GEZELSCHAP

 

In Gut Stangs is ruimte voor gezellig samenzijn. De open architectuur biedt ruimte voor uitwisseling. Terras en tuin laten u genieten van de heerlijke zon. Aan de lange tafels of buiten bij de barbecue wensen wij u vele onvergetelijke gezellige momenten samen.

Goed Gesellschap

DAT DOET GOED

In de tuin van Gut Stangs kunt u niet alleen ontspannen in een ligstoel. Sauna en hot tube bieden ook de mogelijkheid na een fietstocht of een wandeling welverdiend te relaxen. Daarbij vergeet u meteen uw vermoeide benen en droomt u misschien al gauw van een nieuw avontuur.

Dat Doet Goed

GOEDE GEDACHTEN

 

Ontwikkel nieuwe ideeën voor uw bedrijf en bespreek deze in gezamenlijke workshops in onze nieuw ingerichte seminarruimte. Een groot witbord dat bijna een hele muur beslaat, geeft u alle ruimte voor uw creativiteit. Een beamer is beschikbaar voor presentaties. Onze koffiebar houdt u op de been.

Goed Onderweg
bottom of page